HVOR KOMMER VORES BRØD, KAGER OG IS FRA?
Foccaciabrød, boller og kager bager vi selv her på Anchor.
Rugbrødet bager vores lokale bagermester Jesper fra Clausens eftf. i Langegade.
IS fra SKARØ.
Økologiske flødeis som er rene lækkerier, som er lavet på frisk mælk og fløde fra Øllingegård og Naturmælk. De er lavet med danske æggeblommer.
Skarø går ikke på kompromis med råvarerne og bruger frisk, økologisk frugt og hele bær i deres is. Desuden benytter de sig af naturens ressourcer, bl.a. i form af birkesaft og sukkertang, som reducerer sukkerindholdet og fungerer som naturlig smagsforstærker.
Det er derfor is fra Skarø er så rig på den smag, af det de rent faktisk indeholder. Læs mere om dem her
HAR DU SPØRGSMÅL TIL ALLERGENER, SÅ SPØRG I BAREN.
HVOR FÅR VI VORES KAFFE, THE & KAKAO FRA?
Vores kaffe kommer fra mikroristeriet Holy Bean, der er ejet af Sine Klejs Gren og holder til i et gammelt elværk i Aarup, Vestfyn. Her vægtes kvalitet og bæredygtighed højt, fra valget af råvarer til den perfekte ristning og brygning.
Kaffen er kendt for sine lette og feminine smagsnuancer og Holy Bean stræber efter at minimere miljøpåvirkning med en lys ristning og økologiske produkter.
Alle vores kaffer laves med dobbelt shot - og på kaffen “Tommelise.”
Filterkaffe laves på bønnen “Nattergalen”
PERCHS THE
Perchs Thehandel er en familieejet handelsvirksomhed, som indkøber the rundt omkring i hele verden. De videresælger derefter theen i en uændret form.
Perchs the er Skandinaviens ældste the-forretning
Varianter: Organic Sea Breeze, Green Rhubarb, White Temple, Darjeeling, Green Lemon & Ginger, Organic Afternoon, Earl Grey
NYBRO MOST
Nybro Frugtplantage ligger få kilometer nord for Kerteminde på Fyn. Her har Tina og Thomas Nybro ca. 18 hektar plantage omgivet af det smukke landskab, meget tæt på vandet. Den gode beliggenhed tæt på vandet giver minimal risiko for forårsfrost, hvilket betyder fantastiske forhold til frugtavl.
HVOR FÅ VI VORES VIN OG GIN FRA?
NICHE VIN
Niche Vine blev etableret i 1999 af Herluf Trolle. Ambitionen er at tilbyde unikke og innovative vine fra klassiske europæiske vinområder. Sortimentet omfatter vine fra biodynamiske, økologiske og konventionelle producenter, der dyrker med respekt for jorden.
Det afgørende er, at alle vinene har personlighed og åbenlyse unikke kvaliteter. Samtlige vine er fra Europa - fordi det i disse klimakrisetider, ikke giver mening, at fragte unødvendige varer fra den anden side af jordkloden.
BY STOKKEBYE
På Stokkebye Vingård laves økologiske hvidvine, mousserende vine og hedvine. Stokkebye Vingård blev etableret i 2009 og ligger 8 km. syd for Kerteminde, og har i alt 6 HA med ca. 17.000 vinstokke. Vinen produceres i eget vineri.
Stokkebye Vingård har åbent i gårdbutikken hver fredag og lørdag kl. 11-16 i sommerhalvåret, hvor man kan smage udvalgte vine og opleve stemningen i vineriet. Det er også muligt at deltage i vinsmagninger med rundvisning.
Det er ægteparret Helle og Jacob Stokkebye, der står bag firmaet By Stokkebye og vingården.
LAUDRUP LTD.
Laudrup Ltd blev etableret i 2020 som et familiedrevet projekt. Laudrup Rosé produceres i Provence med en klassisk blanding af Grenache og Cinsault.
Historien bag vinen er, at Brian Laudrups tidligere klubpræsident i Rangers, Skotland, ejer Château Routas i Provence, og i 2020 besluttede de at skabe deres egen vin. Resultatet er en rosévin, der både kan nydes på terrassen og som en fremragende ledsager til mad. Familien Laudrup er både glade og stolte over dette resultat.
Laudrup Dry Gin : En blanding mellem Skotsk håndværk og god skandinavisk smag. Denne familie gin er baseret på 11 botanicals , hvoraf rabarber er en bærende del. Grunden til at familien Laudrup valgte netop dette tal var det faktum at Brian spillede med nr 11.
Make it stand out.